real
time web analytics

Snel afvallen

Afvallen Buik
Afvallen Buik

Wil je een mooi gespierde of platte buik?  Volg dan het onderstaande stappenplan om binnen een korte tijd weer een prachtige buik te hebben.

 1. Bouw spiermassa op. Spiermassa kun je opbouwen door krachttraining en buikspieroefeningen
 2. Begin een intensieve cardio workout. Denk bijvoorbeeld aan Spinnen, Steps, Zumba of andere cardio / intensieve duursporten.
 3. Eet veel vezels. Door het eten van producten met veel vezels, zoals groente fruit en graanproducten, heb je  snel een verzadigd gevoel. Ook bevorderen vezels de darmactiviteit. In plaats van groente eten kan je groente ook drinken door groentesapjes te drinken. Sommige mensen drinken dagelijks groentesap maar je kunt er ook voor kiezen om af en toe een 7 daagse sapkuur te doen om weer op je streefgewicht te komen.
 4. Drink niet te veel alcohol. Alcohol zorgt ervoor dat het lichaam vet vasthoud rond de je buik en je middel.
 5. Eet zo weinig mogelijk zout. Zout is slecht voor je cholesterol en houdt vocht vast waardoor je een opgeblazen buik krijgt.
 6. Drink niet te veel koolzuurhoudende dranken. Koolzuurhouden dranken bevatten ten eerste vaak veel suikers en daarnaast kan koolzuur voor een opgeblazen gevoel zorgen.

Belangrijk om te weten:

 • Zorg ervoor dat je altijd voldoende water blijft drinken, zeker als je intensief gaat sporten.
 • Volhouden is erg belangrijk! Volg de bovenstaande stappen en zorg ervoor dat je ook geniet van het sporten en je nieuwe levensstijl. Ga bijvoorbeeld sporten met vrienden of vriendinnen, hierdoor is het veel makkelijker vol te houden.
 • Ook kun je natuurlijk een dieet volgen.  Het is belangrijk een dieet te kiezen dat goed aansluit bij je huidige levensstijl.

De beste tips om die ultieme strakke buik te krijgen

Klaar om de buik van je dromen te krijgen? Glenn heeft een methode ontwikkeld om die super strakke en platte buik te krijgen.

Bekijk aandachtig de volgende pagina en krijg jouw perfecte buik:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Bekijken >>

3 gedachten over “Snel afvallen”

 1. Hey,

  Heel erg bedankt voor deze duidelijke tips! Ik ben al erg goed bezig met 5 van de 6 punten. Het enige punt dat ik lastig vind om op te letten is punt 5. Ik houd namelijk best wel van veel zout over mijn eten, maar ik proberen er meer rekening mee te houden.

  Beantwoorden

Plaats een reactie