real
time web analytics

De beste voeding bij buikspieroefeningen

Een veel gemaakt misverstand is dat mensen denken dat je met buikspieroefeningen plaatselijk kan afvallen. Je wil een paar kilo kwijt en dan vooral bij je buik en dus begin je fanatiek met allerlei buikspier trainingen.

Maar plaatselijk afvallen kan niet. Vet verdwijnt op plekken en jouw lichaam bepaalt waar het het eerste verdwijnt. Het enige wat buikspieroefeningen doen is opbouw van spieren en een (iets) hogere vetverbranding omdat je actiever bent.

Wil je een six-pack dan moet je je realiseren dat je een totaal vetpercentage moet halen die onder de 10 % ligt van jouw totale lichaamsgewicht.

De juiste voeding

Wil je een strakkere buik dan zit er niets anders op dan buikspier oefeningen te combineren met de juiste voeding. En Herbalife kan hierbij helpen.

Goede voeding voor een strakke buik dient te bestaan uit voldoende vetten, eiwitten, koolhydraten, vitamines en mineralen in een uitgebalanceerde hoeveelheid. Vooral eiwitten zijn belangrijk om je spieren in tact te houden en helemaal als je ze wil laten toenemen.

En dit terwijl je het aantal calorieën moet beperken, want je wil het buikvet kwijtraken. En dit betekent eigenlijk gewoon dat je al je vet wil verminderen.

Door de producten van Herbalife te nemen, zorg je voor deze uitgebalanceerde combinatie en kan je jouw eiwit inname afstemmen met jouw daadwerkelijke behoefte.

Core training

Wil je een platte buik of zelfs een sixpack. Dan zit er niks anders op dan jouw trainings intensiteit op te voeren. Cardio oefeningen in combinatie met een work out voor de hele core.

Cardio zorgt voor de directe extra vetverbranding waardoor je per saldo dagelijks meer calorieën verbrandt dan je consumeert. Door een complete workout en met name door core training bouw je extra spieren op, waardoor jouw lichaam ook in rust meer calorieën nodig heeft. En een mooie buik begint al bij jouw schouders en borst. Als die getraind zijn, raakt het lichaam meer in balans.

De beste tips om die ultieme strakke buik te krijgen

Klaar om de buik van je dromen te krijgen? Glenn heeft een methode ontwikkeld om die super strakke en platte buik te krijgen.

Bekijk aandachtig de volgende pagina en krijg jouw perfecte buik:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Bekijken >>

Plaats een reactie