real
time web analytics

Afvallen met Groente en Fruit

Fruit en groente horen in een verantwoord dieet

Groente en Fruit
Afvallen met Groente en Fruit

Het is geen geheim dat het eten van groente en fruit gezond is. Afgezien dat het goed is voor je gezondheid zul je met het eten ervan ook gewicht verliezen. Om fruit en groenten te verteren gebruik je al veel calorieën. Je lichaam heeft voor het verteringsproces flink wat tijd nodig. En fruit en groente leveren voor een lichaam veel energie op. Nog een bijkomend voordeel: weinig tot geen hongergevoel. Daarnaast is het algemeen bekend dat mensen die veel groenten eten, slanker zijn.

Vooral rauwkost past goed in een dieet waarbij je gewicht wilt verliezen. In rauwe groenten zitten veel vezels en dat vult lekker! Tomaat, komkommer, wortel, radijs, paprika en bleekselderij smaken rauw erg lekker en je kunt deze groenten gemakkelijk meenemen naar je werk of school. Datzelfde geldt voor fruit. Een prima tussendoortje op de ‘hongermomenten’.

Tips om gezond te eten en toch af te vallen:

 • Neem op de moeilijke momenten fruit of groente om het hongergevoel tegen te gaan
 • Eet bij voorkeur meer dan twee stuks fruit en twee ons groente per dag
 • Snij rauwe groenten ’s avonds en zet deze in de koelkast om de volgende dag mee te nemen
 • Probeer zoveel mogelijk te variëren met groente en fruit. Probeer eens een sapkuur. Een 3 daagse sapkuur is ideaal om het eens te proberen en tegelijkertijd een paar kilo af te vallen.
 • Eet vaker een frisse salade in plaats van gekookte groente
 • Meer over afvallen met detoxing

De beste tips om die ultieme strakke buik te krijgen

Klaar om de buik van je dromen te krijgen? Glenn heeft een methode ontwikkeld om die super strakke en platte buik te krijgen.

Bekijk aandachtig de volgende pagina en krijg jouw perfecte buik:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Bekijken >>

2 gedachten over “Afvallen met Groente en Fruit”

 1. Hoi Inge,

  Je kunt ook afvallen door het fruitdieet te volgen. Dit om in het begin wat sneller gewicht te verliezen en na het dieet kun je dan meer groenten en fruit in je dagelijkse programma invoeren zoals hierboven in het artikel beschreven staat. Je zult zien dat je vrij snel gewicht verliest, maar ook andere gezondheidsvoordelen als een frisser ogende huid en minder moe zijn.

  Eveline

  Beantwoorden

Plaats een reactie