real
time web analytics

Minder Trainen en meer Afvallen

Afvallen
Train minder maar met een hogere frequentie

Train minder maar met een hogere frequentie

Wetenschappers zoeken nog altijd naar de meest efficiënte manier om te bewegen en af te vallen. Ze zijn van mening dat je meer gewicht verliest wanneer je vaker korte oefeningen doet.

Om je stofwisseling hoog te houden is het beter om 4 keer een oefening van 10 minuten te doen dan 1 lange oefening van 30-40 minuten achter elkaar. Je valt zelfs méér af met intervaltraining dan met lange oefeningen!

Diverse onderzoeken tonen steeds opnieuw aan dat je meer gewicht verliest met intervaltraining dan met langdurige oefeningen. Het kan er zelfs toe bijdragen dat je tot 30% meer gewicht verliest als je de intervaloefeningen consequent blijft doen.

Uiteindelijk kost het niet meer tijd om op deze manier te sporten en het effect duurt de hele dag door. Het enige dat je moet doen is het voortdurend afwisselen van het tempo waarin je de oefeningen doet. Je traint een paar minuten op volle kracht en vervolgens ga je verder in een normaal tempo.

Wat doet intervaltraining met je?

  • Je krijgt meer spierweefsel
  • Je conditie verbetert sterk
  • Je verbrandt meer vet in evenveel tijd
  • Intervaltraining stel je in staat die laatste, moeilijke kilo’s toch te verliezen

De beste tips om die ultieme strakke buik te krijgen

Klaar om de buik van je dromen te krijgen? Glenn heeft een methode ontwikkeld om die super strakke en platte buik te krijgen.

Bekijk aandachtig de volgende pagina en krijg jouw perfecte buik:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Bekijken >>

Plaats een reactie