real
time web analytics

Afvallen met Vitamine

Afvallen door Vitamines
Afvallen door Vitamines

Onderzoek toont aan dat het dagelijks nemen van vitaminen helpt om op gewicht te blijven. Niet zo gek, want vitaminen zorgen ervoor dat uw eetlust afneemt. En dat past weer goed in een dieet om af te vallen.

Uit een onderzoek, waarbij 500 mannen en vrouwen deelnamen, bleek dat mensen die dagelijks multivitaminen gebruikten weinig moeite hadden om hun gewicht op peil te houden. Allen hadden een normaal lichaamsgewicht en weinig lichaamsvet. In datzelfde onderzoek kregen 45 mensen met overgewicht elke dag, gedurende 15 weken, multivitaminen toegediend. Ook volgden zij een dieet waarbij ze afvielen. Aan het einde van deze periode bleek dat iedereen gewicht had verloren. Uiteraard dankzij het speciale dieet, maar zeer aannemelijk is dat de vitaminen daarbij een ondersteunende functie hadden. Vitaminen remmen immers de eetlust waardoor het gemakkelijker wordt een dieet vol te houden.

Voorkom gewichtstoename

Als je lichaam niet de juiste voedingsstoffen en hoeveelheden vitaminen binnenkrijgt, wordt je hongerig en zul je toch weer meer gaan eten. Door multivitaminen voorkom je dat je lichaam om méér voeding gaat vragen en je gewicht toeneemt.

Tips voor een verantwoord gebruik van vitaminen:

  • Vraag de drogist om advies bij je keuze van multivitaminen
  • Schrap niet alle vetten uit je dieet: in halvarine, noten en vis zitten vitaminen die je nodig hebt
  • Vitamine D versnelt de afbraak van vet
  • Blijf gezond eten ondanks het gebruik van vitaminen
  • Zet je vitaminen op een logische en goed zichtbare plek zodat je ze niet vergeet in te nemen
  • Extra vitamine nemen

De beste tips om die ultieme strakke buik te krijgen

Klaar om de buik van je dromen te krijgen? Glenn heeft een methode ontwikkeld om die super strakke en platte buik te krijgen.

Bekijk aandachtig de volgende pagina en krijg jouw perfecte buik:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Bekijken >>

1 gedachte over “Afvallen met Vitamine”

Plaats een reactie