real
time web analytics

De beste oefeningen voor jou..

De beste Oefeningen
De beste Oefeningen

Bedenk waarom je bereid bent zo hard aan je figuur te werken

Zomaar wat algemene oefeningen doen is niet altijd motiverend. Bedenk waarom je sport en met welk doel. Dus: welke oefening kan ik doen om mijn billen een stuk steviger te krijgen?

Of: welke oefeningen moet ik doen om flink af te zien waarbij ik mijn grenzen net nog een beetje kan oprekken en ik een prachtig figuur krijg?

Wanneer je met deze insteek aan je oefeningen begint, weet je waar je zo hard voor werkt. Probeer deze oefeningen dan ook elke dag, een of twee keer, liefst 3 tot 4 keer per week, te doen.

Het is zeker dat je hierdoor zeker twee kilo per week aan gewicht kunt verliezen, zelfs wanneer het je doel is om maar 10 kilo af te vallen. Op de een of andere manier gaat afvallen beter als je voor jezelf iedere keer opnieuw je doelstelling herhaalt. En het vooruitzicht op een mooi, strak lijf kan behoorlijk motiveren.

Tips om gemotiveerd je oefeningen te doen:

  • Doe je oefeningen op vaste tijden en op vaste dagen in de week
  • Betrek andere mensen bij het sporten: samen sporten werkt erg motiverend
  • Verander regelmatig van sportschema; verandering van oefeningen geeft afwisseling en voorkomt dat je voortijdig afhaakt

De beste tips om die ultieme strakke buik te krijgen

Klaar om de buik van je dromen te krijgen? Glenn heeft een methode ontwikkeld om die super strakke en platte buik te krijgen.

Bekijk aandachtig de volgende pagina en krijg jouw perfecte buik:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Bekijken >>

Plaats een reactie