real
time web analytics

Afvallen met Vezels

Afvallen met Vezels
Afvallen met Vezels

Meer vezels eten om sneller af te vallen

Vezels mogen in een verantwoord dieet niet ontbreken. Door veel vezels te eten zul je sneller gewicht verliezen. Doordat vezels niet zo snel worden verteerd, blijf je gedurende lange tijd een vol gevoel houden.  Het blijkt dat de meeste mensen niet voldoende vezels per dag eten. Tijd dus om je dieet een beetje aan te passen!

Waar zitten veel vezels in? In aardappelen, bruine broodsoorten, volkoren graanproducten, zoals zilvervliesrijst en volkoren pastasoorten, peulvruchten en noten. Probeer deze producten dan ook zo vaak mogelijk te eten. Ga op zoek naar recepten waarin deze producten zijn verwerkt. Je zult versteld staan van de vele mogelijkheden om toch lekker en gezond te eten! Door vezelrijk te eten krijg je langzaam weer controle over je gewicht.

Minder snacken met vezels

Vezelrijke producten zorgen ervoor dat je minder snel honger krijgt na een maaltijd en dus minder tussendoor gaat snacken. Niet zo gek, want vezelrijk eten levert flink wat energie op. Je bloedsuikerspiegel blijft langer op een bepaald niveau waardoor je niet steeds hongerig bent. Vezels zijn als het ware natuurlijke eetlustremmers. Perfect voor iedereen die wat gewicht wil verliezen!

Tips om met vezels te variëren:

  • Maak van een bruine boterham een heerlijk broodje gezond
  • Probeer in plaats van gewone pasta eens volkoren pasta
  • Voeg aan een salade een handjevol noten toe: lekker en gezond!
  • Kies vaker volkoren alternatieven: volkoren koekjes, toast, beschuit, etc.

De beste tips om die ultieme strakke buik te krijgen

Klaar om de buik van je dromen te krijgen? Glenn heeft een methode ontwikkeld om die super strakke en platte buik te krijgen.

Bekijk aandachtig de volgende pagina en krijg jouw perfecte buik:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Bekijken >>

Plaats een reactie