real
time web analytics

5 meest gemaakte Dieet Fouten

Dieet Fouten
Dieet Fouten
 1. Je ontbijt overslaan
  Door het overslaan van je ontbijt is de kans erg groot dat je gaat snacken en tussendoortjes gaat eten om je hongergevoel te compenseren. Snacks en tussendoortjes zijn vaak veel ongezonder dan een standaard ontbijt.
 2. Te weinig eten
  Door te weinig te eten krijgt je lichaam ook te weinig voedingsstoffen, vitamines en mineralen binnen. Door langdurig te weinig te eten kun je zelfs schade toebrengen aan je lichaam.
 3. 3 x per dag eten + (Snacks, snoep en tussendoortjes)
  Tussendoortjes bevatten over het algemeen veel vetten en suikers. Dit zijn juist de voedingsstoffen die je zoveel mogelijk wilt vermijden als je wilt afvallen.
 4. Een dieet met te veel koolhydraten en te weinig vetten
  Het eten van te veel koolhydraten kan leiden tot een hogere bloedsuikerspiegel. Eiwitten zijn belangrijke voedingstoffen die niet mogen ontbreken binnen je dieet.
 5. Het drinken van mueslirepen of het drinken van drinkyoghurt of light frisdrank als onderdeel van je dieet.
  Veel mensen die een dieet volgen denken dat de bovengenoemde producten gezond zijn. Vaak is juist het tegendeel het geval. Een veel light producten worden kunstmatige zoetstoffen toegevoegd zoals Aspartaam. Grote hoeveelheden suikervervangers kunnen schadelijk zijn voor je lichaam. Dit wil niet zeggen dat je helemaal geen light producten kunt gebruiken, maar let wel op de hoeveelheden die je consumeert

Meer weten over het volgen van een dieet. Dat kan op deze Franstalige website: https://sagessesante.fr

De beste tips om die ultieme strakke buik te krijgen

Klaar om de buik van je dromen te krijgen? Glenn heeft een methode ontwikkeld om die super strakke en platte buik te krijgen.

Bekijk aandachtig de volgende pagina en krijg jouw perfecte buik:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Bekijken >>

1 gedachte over “5 meest gemaakte Dieet Fouten”

Plaats een reactie