real
time web analytics

Tips afvallen na bevalling

afvallen na zwangerschap
afvallen na zwangerschap

Veel vrouwen willen na hun zwangerschap zo snel mogelijk er weer zo uit zien als ervoor. En dat betekend vaak ook de kilootjes kwijtraken die je tijdens je zwangerschap bent aangekomen. Ga je aan je gewicht werken na je bevalling dan moet je dit vooral voorzichtig doen. Het lichaam heeft namelijk minimaal 6 maanden nodig om weer te functioneren als het deed voor de bevalling. Daarnaast je moet er ook rekening mee houden dat voor het geven van borstvoeding het belangrijk is dat je gezond en voldoende eet. Nog zwanger? Laat dan een echo maken bij Echopraktijk Liva.

De belangrijkste tips op een rijtje:

  • Tip 1: Neem ook na de bevalling je rust en geef je lichaam de tijd zich te herstellen.
  • Tip 2: Stel jezelf haalbare doelen als het gaat om afvallen. Je hebt immers al genoeg aan je hoofd als net moeder bent geworden
  • Tip 3: Eet gezond. Dat is goed voor jezelf en natuurlijk ook voor je kindje. Het voedsel dat jij eet heeft ook weer invloed op de bouwstoffen in de borstvoeding die je aan je kindje geeft.
  • Tip 4: Ga lekker bewegen. Dit betekend niet dat je gelijk intensief moet gaan sporten want dat kan juist nadelige gevolgen hebben voor je lichaam. Vraag ook je dokter bijvoorbeeld tijdens een controle wat je het beste wel of niet kunt doen. Dit is vaak afhankelijk voor je persoonlijk situatie.
  • Tip 5: Geniet er van je moederschap. Moeder worden is een speciale gebeurtenis dus vergeet vooral niet er ook lekker van te geniet op een gezonde mannier.

De beste tips om die ultieme strakke buik te krijgen

Klaar om de buik van je dromen te krijgen? Glenn heeft een methode ontwikkeld om die super strakke en platte buik te krijgen.

Bekijk aandachtig de volgende pagina en krijg jouw perfecte buik:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Bekijken >>

1 gedachte over “Tips afvallen na bevalling”

Plaats een reactie