real
time web analytics

Koolhydraten dieet

Koolhydraten dieet
Koolhydraten dieet

Minder koolhydraten en meer eiwitten om snel af te vallen

Je hebt je voorgenomen om af te vallen. Om dat te bereiken train je 3 tot 4 keer per week intensief om snel gewicht te verliezen. Wist je dat wanneer je minder koolhydraten gaat eten je ervoor zorgt dat je nog sneller op je gewenste gewicht zit? Volg je een dieet waarbij je geen of maar weinig koolhydraten eet, gaat het afvallen veel beter.

In welke producten zitten weinig tot geen koolhydraten?

In dierlijke eiwitten zoals vlees, eieren, vis, zeevruchten, tofu, noten en in vetten zoals olie, margarine en boter zitten weinig koolhydraten. Een koolhydraatarm dieet is erg populair. Niet zo gek, want het is een gemakkelijke manier van gewicht verliezen omdat er veel en lekker gegeten mag worden. Het hongergevoel is al na een paar dagen verdwenen en de resultaten zijn goed. Zeker wanneer je erbij beweegt. Bovendien is dit dieet lang vol te houden.

Voeg eiwitten toe aan uw dieet

Gebruik je naast minder koolhydraten méér eiwitten, dan draagt dit ook bij aan een beter resultaat. Een eiwitrijke maaltijd zorgt ervoor dat je eerder vol zit en dus minder eet. Je hebt na de maaltijd ook minder snel weer trek. Het onderdrukt de eetlust en stelt je in staat snoepen en grazen te weerstaan. Het kost bovendien veel energie om eiwit te verteren: het energiegebruik wordt met maar liefst twintig tot dertig procent verhoogd. Je verbrandt dus meer calorieën. Je eet hierdoor gemakkelijk 500 calorieën minder per dag wanneer tenminste 30% van alle calorieën die je eet uit eiwitten bestaan.

Tips om met minder koolhydraten en meer eiwitten af te vallen:

 • In mager vlees en magere zuivel zitten veel eiwitten
 • Gekookte eieren passen prima in een eiwitrijk dieet
 • Drink niet teveel alcohol; hierin zitten veel ‘loze’ koolhydraten waar je van aankomt.

De beste tips om die ultieme strakke buik te krijgen

Klaar om de buik van je dromen te krijgen? Glenn heeft een methode ontwikkeld om die super strakke en platte buik te krijgen.

Bekijk aandachtig de volgende pagina en krijg jouw perfecte buik:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Bekijken >>

5 gedachten over “Koolhydraten dieet”

  • Naar aanleiding van uw artikel heb ik het dieetboek gezond slank met Dr. Frank aangeschaft. Een erg leuk boekje met handige tips.

   Ik ben er erg blij mee en met de lijn gaat het ook goed

   Beantwoorden
 1. Succes allemaal ik heb veel succes met Atkins ben nu 13 kilo kwijt maar mijn man doet weightcare en is al ruim 20 kilo kwijt dus het kan allemaal wel, kom op allemaal , ervoor gaan ik ben nu van maat 44/46 naar maat 40 soms 38 en mijn man van 56 naar 50 , en we Zijn allebei ook niet echt jong en eerlijk , we hebben er niet bij gesport ………

  Beantwoorden

Plaats een reactie