real
time web analytics

Gevarieerd sporten

Verander elke drie weken van activiteit

Buik oefeningen
Buik oefeningen

Wanneer je dag in dag uit dezelfde bewegingen en oefeningen doet zal je lichaam wennen aan dit patroon en minder calorieën gaan verbranden. Dit is de reden dat je in het begin veel gewicht verliest en na een bepaalde tijd steeds minder.

Het is de kunst je lichaam steeds opnieuw aan het werk te zetten door regelmatig nieuwe en andere oefeningen te doen. Ongeveer om de drie weken zul je moeten veranderen van methode of type oefeningen.

Zo kan het zijn dat iemand veel gewicht verliest door middel van de loopband. Maar op een gegeven moment gaat er geen grammetje meer af. Tijd om van strategie te veranderen. Bijvoorbeeld flink zweten op de crosstrainer! Niet vreemd staan te kijken wanneer je na twee weken toch weer een paar kilo bent kwijtgeraakt.

Tips om toch weer kilo’s kwijt te raken:

 • Probeer nieuwe activiteiten of sporten uit
 • Vraag je instructeur om je trainingsschema om de drie weken aan te passen
 • Volg eens een les tai bo of tai chi: een intensieve gevecht- en bewegingssport

De beste tips om die ultieme strakke buik te krijgen

Klaar om de buik van je dromen te krijgen? Glenn heeft een methode ontwikkeld om die super strakke en platte buik te krijgen.

Bekijk aandachtig de volgende pagina en krijg jouw perfecte buik:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Bekijken >>

2 gedachten over “Gevarieerd sporten”

 1. Hallo ik heb een vraagje,

  Ik ben al een tijdje aan het sporten en eet bewuster en gezonder. Veel fruit, groente, kip en vis en brood(half brodd per dag). Ik eet nauwelijks aardappelen, pasta of rijst bij het avond eten, maar in plaats daarvan extra groenten en rauwkost.

  Ik voetbal 2 keer per week, dit vul ik dan aan met 2x per week krachttraining op de sportschool en 1 keer per week 10 km hardlopen (60 minuten), 0f 2 keer per week 10 km hardlopen (60 min) en 1 keer naar de sportschool. Ik ben 182 cm en woog 89 kg, waarvan er nu nog 81 over zijn. De conntouren van het wasbordje worden langzamerhand zichtbaar. Heeft er iemand tips of aanvullingen die mijn traning nog een extra boost kunnen geven?

  groet,

  dennis

  Beantwoorden
 2. Hey Dennis, indrukwekkend trainingsschema!

  Als je specifiek tips wilt hebben, is het belangrijk om te laten weten wat je doel is…

  Wil je bijvoorbeeld, je training routine verder uitbreiden of wil je specifieke spiergroepen trainen, gewicht verliezen, etc.??

  Beantwoorden

Plaats een reactie