real
time web analytics

10 kilo Afvallen in een Week

Te snel afvallen
Te snel afvallen

10 kilo Afvallen in een Week – Is het mogelijk? Te snel afvallen

Er wordt veel geschreven over snel afvallen online. 10 kilo afvallen binnen de periode van een week klinkt niet alleen zeer onwaarschijnlijk maar ook zeer ongezond.

Veel mensen willen snel resultaat zien en het is mogelijk om snel af te vallen door extreme maatregelen te nemen. Maar voor blijvend resultaat is het belangrijk dat je kiest voor een goede balans tussen voeding en beweging die past bij je eigen levensstijl. Kies je echter voor een crash dieet dan is de kans erg groot dat je na verloop van tijd je motivatie verliest, omdat het zowel mentaal als fysiek erg zwaar is.

Wat is te snel afvallen?

Je valt te snel af als je na de eerste 4 weken meer dan 10 kilo per week verliest. Blijf je namelijk kilo’s verliezen in het bovenstaande tempo dan is het op lange termijn bijna onmogelijk je streefgewicht vast te houden. Daarnaast loop je ook een reële kans op gezondheidsrisico’s zoals; spierafbraak, darmproblemen en galstenen.

Blijvend resultaat

Wil je blijvend afvallen dan is langzaam en gelijkmatig afvallen het geheim tot blijvend resultaat. Daarnaast is het ook belangrijk dat je jezelf realistische doelen stelt, zodat je gemotiveerd blijft. Mijn advies is daarom ook: leer jezelf, stap-voor-stap, een nieuwe en gezonde levensstijl aan voor fit en gezond lichaam.

De beste tips om die ultieme strakke buik te krijgen

Klaar om de buik van je dromen te krijgen? Glenn heeft een methode ontwikkeld om die super strakke en platte buik te krijgen.

Bekijk aandachtig de volgende pagina en krijg jouw perfecte buik:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Bekijken >>

5 gedachten over “10 kilo Afvallen in een Week”

 1. Veel websites zeggen dat je heel snel kunt afvallen, maar gelukkig zijn er ook nog sites die een beter beeld geven van de werkelijkheid. Bedankt voor deze eerlijke en realistische tips

  Beantwoorden
 2. Ik vind de titel en het verhaal een beetje verwarrend: de titel heeft het over 10 kilo in een week, in het artikel zelf staat 1 kilo per week.

  Persoonlijk lijkt 1 kilo mij niet wereldschokkend en ongezond, dus ik hoop dat het hier gaat om 10 kilo in een week?

  Beantwoorden
  • Hey Dennis,
   klopt inderdaad het gaat om 10 kilo i.p.v. 1 kilo. Schrijffoutje, is nu aangepast ;-)

   Wat betreft het afvallen van 1 kilo per week..
   Als je uit gaat van 1 kilo per week dan zit je al op 4 kilo per maand. Gekeken naar een periode van 4 maand heb je het al over 16 kilo.. en dat is behoorlijk veel.

   Je kunt daarom beter bijvoorbeeld 1 tot 2 kilo per maand afvallen door je gewoontes zo aan te passen dat je dit ook op de langere termijn kunt volhouden.

   Het is natuurlijk wel zo dat als je echt veel te zwaar bent je wel sneller meer kilo’s kunt verliezen, met name in het begin.
   Ik hoop je zo een volledig antwoord te hebben gegeven.

   Gr. Inge

   Beantwoorden
 3. Op veel sites staat dat je snel kunt afvallen door middel van pillen etc.
  Gelukkig dat er ook nog sites zijn die een eerlijk beeld geven over het afvallen!

  Beantwoorden
 4. Voor mensen die heel erg dik zijn (obesitas) is het mogelijk om in het begin veel af te vallen (daarbij is 10 per week nog steeds te veel). Zorg ervoor dat je dit inderdaad langzaam afbouwt naarmte je minder gaat wegen.

  Beantwoorden

Plaats een reactie