real
time web analytics

Torso Track

17
Torso Track Buikspieroefening

Torso Track Buikspieroefening

De Torso Track komt als nummer 5 uit de bus van meest effectieve buikspieroefeningen. Alhoewel hij niet erg populair is omdat het pijn in de onderrug kan veroorzaken, helemaal als je te ver strekt. Uit het onderzoek blijkt dan ook dat meerdere mensen last hadden van rugpijn na het uitvoeren van deze oefening. Dus misschien wil je deze oefening overslaan als je nog geen geavanceerde oefeningen kunt uitvoeren.

Uitvoering

  1. Pak de handvaten van de Torso Track en span je buikspieren aan terwijl je je adem inhoudt.
  2. Adem uit en glijd zo ver mogelijk naar voren als je kan. Als je halverwege pijn in je rug voelt ben je te ver gegaan.
  3. Ga naar achteren doormiddel van je buikspieren wederom te spannen.
  4. Verhoog de weerstand door meerdere koorden te gebruiken.

De beste tips om die ultieme strakke buik te krijgen

Klaar om de buik van je dromen te krijgen? Glenn heeft een methode ontwikkeld om die super strakke en platte buik te krijgen.

Bekijk aandachtig de volgende pagina en krijg jouw perfecte buik:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Bekijken >>

GD Star Rating
loading...

Wil je Buikspieroefeningen voor Thuis en tips voor een Platte Buik ontvangen per e-mail? Schrijf je dan hier in:* = required field

1 Reactie op “Torso Track”

  1. Malkiel says:

    Geachte organisatie, ik zet mijn stoelrugleuning naar opzij, steek mijn benen onder een zitbankjessteun en ga 35 maal achterover met mijn handen achter mijn hoofd en blijf bij de 50ste keer achter hangen, meestal 50 keer, tot ik pijn aan mijn buikspieren krijg. Dat wordt in de toekomst dus steeds meer. Verder gezond eten en geen olie, boter en suiker extra gebruiken, want dat zit overal in – zei mijn Roeicoach van de Acht van Nereus al in 1947 !! Ik begin al weer een parkje te krijgen op mijn huidige leeftijd van 89jaar.

Plaats een reactie


Lees meer over..
Kettlebell oefeningen DVD


Kettlebelltraining combineert cardio oefeningen en krachttraining tot een zeer effectieve workout. Door deze ...