real
time web analytics

Ongezonde gewoontes afleren

Gezonde Gewoontes

We hebben er allemaal mee te maken, gezond leven is niet altijd even gemakkelijk. Dit komt doordat de meeste mensen een voorkeur hebben ontwikkeld voor een levensstijl die vaak niet gezond is voor het lichaam.

Voeding

Door niet gezond te eten en wel veel te Snacken en snoepen,  krijg je al snel te veel vetten en suikers binnen.

Alcohol

Een te hoog alcohol gebruik, hierdoor kan het evenwicht tussen het cholesterol- of vetgehalte in je bloed verstoord raken.

Stress

Stress veroorzaakt door bijv. een hoge werkdruk of het feit dat je niet lekker in je vel zit, zorgt ervoor dat je meer vet vasthoud dan normaal. Daarnaast kan het er ook voor zorgen dat je meer gaat eten. Een zware deken kopen is goed tegen stress.

Beweging

Het ontbreken van voldoende beweging in je dagelijkse leven zorgt ervoor dat je lichaam weinig vetten en koolhydraten verbrand.

Bijna iedereen kan zich identificeren met één of meerdere van de bovengenoemde punten die onderdeel zijn van je levensstijl. Wil je hier blijvend wat aan doen, dan is het goed om met je algemene levensstijl aan de slag te gaan. Het is belangrijk opnieuw je gezonde gewoontes te  ontwikkelen. Wees gezond met WNDL.

Er zijn verschillende programma’s die je hierbij kunnen ondersteunen en die het je makkelijker maken je doel te bereiken. Een van de programma’s waar ik veel goede reacties op heb ontvangen is de DVD set “Gezonde Gewoontes”. Lees hier meer over dit programma..

De beste tips om die ultieme strakke buik te krijgen

Klaar om de buik van je dromen te krijgen? Glenn heeft een methode ontwikkeld om die super strakke en platte buik te krijgen.

Bekijk aandachtig de volgende pagina en krijg jouw perfecte buik:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Bekijken >>

2 gedachten over “Ongezonde gewoontes afleren”

 1. Ik wil super graag een platte strakke buik heeft u miss tips voor een eet patroon sporten doe elke dag al en 2workouts en hoelahoepen verder doe ik ook aan tennis judo en twirl maar ik heb een best dikke buik en daar zou ik graag vanaf willen xx

  Beantwoorden
  • Hey Kytje,
   Voeding is inderdaad erg belangrijk, maar wat betreft beweging ben je goed bezig! Ik kan je eigenlijk alleen tips geven als ik weet hoe je standaard eetpatronen er uitzien.

   Daarnaast is het belangrijk als je anders gaat eten je dit vooral niet te extreem doet. Op de langere termijn heb je meer resultaat van kleine aanpassingen die je ook vol kunt houden! Voor meer tips kun je ook de artikelen in deze sectie bekijken: http://www.buikspiertraining.com/category/gezond-afvallen/

   Succes! heb je nog vragen laat het even weten.

   Beantwoorden

Plaats een reactie