real
time web analytics

Kettlebell Training en Oefeningen

Kettlebell Oefeningen DVD
Kettlebell Oefeningen DVD

Kettlebelltraining combineert cardio oefeningen en krachttraining tot een zeer effectieve workout. Door deze combinatie kun je snel spierkracht ontwikkelen en vetverbranden. Een Kettlebell workout bestaat uit een groot aantal verschillende oefeningen. Zowel mannen als vrouwen kunnen dezelfde oefeningen doen, waarbij de intensiteit van je training af hangt van het gewicht van de Kettlebell die je gebruikt.

Bekijk hier Kettlebell workout Video

De voordelen van de Kettlebell workout:

 1. Je hoeft niet naar de sportschool, maar je kunt in je eigen huis een volledige cardio / krachttraining beoefenen.
 2. Je ziet snel resultaat door de hoge intensiteit van de Kettlebell workout. Je verbrand vet terwijl je op hetzelfde moment spieren ontwikkeld.
 3. Je bent niet eindeloos aan het trainen voordat je resultaat ziet, hierdoor blijf je gemotiveerd.

Behaal snel resultaat met een training van  2 tot 3 X per week 20 minuten.

Oefeningen die je met Kettlebells kunt doen:

 • Buikspieroefeningen
 • Beenspieroefeningen
 • Armspieroefeningen
 • Rugspieroefeningen

Het resultaat van een Kettlebell workout:

 • Buikvet verbranden
 • Sterke buikspieren
 • Sterkere toename spierontwikkeling voor je volledige lichaam

Meer informatie over de Kettlebell DVD

Tips:

 • Zorg dat je een workout gevarieerd is. Hierdoor wordt de spierontwikkeling extra gestimuleerd en zie je sneller resultaat. Huur of koop een DVD met verschillende oefeningen, zodat je elke keer weer een andere training kunt doen.
 • Combineer je Kettlebell workout altijd met gezonde voeding, voor optimaal resultaat.

De beste tips om die ultieme strakke buik te krijgen

Klaar om de buik van je dromen te krijgen? Glenn heeft een methode ontwikkeld om die super strakke en platte buik te krijgen.

Bekijk aandachtig de volgende pagina en krijg jouw perfecte buik:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Bekijken >>

10 gedachten over “Kettlebell Training en Oefeningen”

 1. Ik ben erg blij dat ik de DVD box heb aangeschaft. De video’s zijn erg duidelijk en leuk, waardoor ik het nu ook eindelijke een keertje wel kan volhouden.

  Met zo’n 2 tot 3 keer trainen per week ben ik nu na een 4 maand al 8 kilo kwijt!!

  Beantwoorden
 2. Hey Elske, ik ben binnen 3 maand ook 11 kilo kwijtgeraakt door het trainen met de kettlebells. Voor mannen is er een speciaal trainingsprogramma met kettlebells van 16 kilo.

  Beantwoorden
  • De training én het voedingsadvies van Jesse werken voor mij ook erg goed! Ik wou dat ik dit eerder had ontdekt ( voordat ik te véél geld heb uitgegeven aan allerlei afslankinstituten, die erg mooie resultaten beloven…)

   Ok, je moet er zélf aan werken, maar eigenlijk geeft dat ook juist de voldoening als je je lichaam ziet veranderen (dat gaat zélfs vrij snel!).
   Het kost wat geld, maar dit weegt (mijn inziens) niet op tegen het WOW gevoel dat je er voor terug krijgt! Ik ben absoluut géén sportief type, maar het feit dat mijn lijf eindelijk weer mooier en strakker is geeft mij de moed om er voor te blijven gaan.

   Beantwoorden
 3. Voor mij is dit gewoon precies de training die ik nodig heb. Keihard knallen met die Kettlebell van 16 kilo. Voor mij geen rustige workout.. als ik iets doe ga ik er met de volle 100% voor.
  Die DVD’s laten ook goed zien hoe je alle oefeningen moet uitvoeren, dus wel hard trainen maar geen blessures.

  Ciao.

  Beantwoorden
 4. Hoi,

  Ik heb de Kettlebell van 4 KG besteld + de 5 DVD box. Ik had eerst al online gezocht voor het kopen van een Kettlebell. Deze zijn los wel te koop, maar nergens worden ook trainingsprogramma’s aangeboden. Zonder trainings DVD’s is het best wel lastig trainen.

  Nu heb ik alles in één keer compleet voor minder geld.

  Beantwoorden
 5. Eerst vond ik het pakket nog best wel duur, maar als je het vergelijkt met je maandelijkse kosten bij de sportschool ben je veel goedkoper uit.

  En ik vind het een groot voordeel dat je thuis een volledige workout kan doen. Ik merk dat ik nu veel sneller ff ga trainen dan wanneer ik weer eerst naar de gym moet.

  Beantwoorden

Plaats een reactie