real
time web analytics

Snel vet verbranden

18

Snel Vet Verbranden

afvallen met hormonen

afvallen met hormonen

Afvallen gaat voor de één veel sneller dan voor de ander. Dit heeft zowel met je voedingspatroon te als met het aantal calorieën dat je per dag verbrandt. De verhouding tussen het aantal calorieën die je binnenkrijgt en het aantal calorieën die je verbrand bepaald of je afvalt of juist vet opslaat.

Werking stofwisseling

Wil je dus gaan afvallen dan moet je er voor zorgen dat je minder calorieën binnenkrijgt en je meer calorieën gaat verbranden. Let dus allereerst op een gezonde voeding. En ga aan de slag met calorieën en verbranden.

Je verbrand op 2 verschillende momenten calorieën:

  • Als je lichaam in rust is (BMR, Basal Metabolic Rate)
  • Als je lichaam in beweging is.

Met name de situatie waarin je lichaam in rust is is erg belangrijk voor het totaal aantal calorieën dat je per dag verbrand. Je kunt immers niet de hele dag aan het sporten zijn! Veruit het grootste gedeelte van de dag is je lichaam in de ruststand.

Vetverbrandings hormonen aanmaken

Je hormoonhuishouding heeft een grote rol op het aantal calorieën dat je lichaam tijdens de ruststand verbrand. Door de juiste oefeningen te doen kun zorg je ervoor dat je lichaam vetverbrandings hormonen aanmaakt. Deze hormonen zorgen ervoor dat je BMR (stofwisseling tijdens je ruststand) wordt verhoogt en je dus meer calorieën verbrand ook als je niet aan het sporten bent.

Tip:

  • Lees meer over deze methode op de website van Jesse van der Velde die een speciale trainingsmethode heeft ontwikkeld voor het aanmaken van extra vetverbrandings hormonen.
  • Volg een ketogeen dieet om te veranderen in een ware vet verbrandmachine

De beste tips om die ultieme strakke buik te krijgen

Klaar om de buik van je dromen te krijgen? Glenn heeft een methode ontwikkeld om die super strakke en platte buik te krijgen.

Bekijk aandachtig de volgende pagina en krijg jouw perfecte buik:

Strakke Buik Bijbel Risicovrij Bekijken >>

GD Star Rating
loading...
Snel vet verbranden, 8.3 out of 10 based on 20 ratings

Wil je Buikspieroefeningen voor Thuis en tips voor een Platte Buik ontvangen per e-mail? Schrijf je dan hier in:* = required field

Plaats een reactie


Lees meer over..
Kettlebell oefeningen DVD


Kettlebelltraining combineert cardio oefeningen en krachttraining tot een zeer effectieve workout. Door deze ...