real
time web analytics

BMI script downloaden

BMI Script

BMI Script

Gebruik de onderstaande code om een mooie Javascript BMI calculator op je website te plaatsen. Bekijk deze pagina voor de werkende BMI calculator.

Doorloop de volgende stappen voor het plaatsen van het script:

 1. Selecteer de volledige code in het onderstaande vak
 2. Kopieer de onderstaande code (Ctrl + C)
 3. Plak de code in de bron van je website (tussen de volgende HTML tags <body>…..</body>)

Heb je vragen over het plaatsen van het script. Plaats dan even een comment.

Veel succes!

Deze tool is tijdelijk niet beschikbaar

GD Star Rating
loading...
BMI script downloaden, 8.5 out of 10 based on 2 ratings

7 Reacties op “BMI script downloaden”

 1. Ronald says:

  Ik heb hem gebruik, thanks!

 2. dick says:

  Als ik de code in mijn mijn html plak en gebeurd er niets dwz ik krijg op mijn pagian helemaal niets te zien. Heb er voorlopig maar een online bmi calculator opgezet, maar zou graag een eigen erop willen hebben

 3. Wim says:

  Maak hier dankbaar gebruik van :D !

  Mooi in elkaar gestoken en duidelijke code, bedankt !

 4. Ingrid says:

  Hey,

  Ik probeer dit script op mijn site te zetten, maar het lukt me niet. Ik heb een wordpress site, geneisis framework. Ik kan de code plakken voor de tag, maar ik krijg het script dan niet zichtbaar op de pagina waar ik dat wil. Ik heb de genoemde plugin gedownload.
  Ik snap waarschijnlijk niet precies hoe ik het script kan oproepen op die pagina. Zou je me op weg kunnen helpen?

  Veel dank!

Plaats een reactie